Onlajn koncert Divne i Melóda za publiku širom sveta

Koncert Divne Ljubojević i Melóda biće dostupan gledaocima širom sveta, 20. juna 2020. godine u 19 časova. Koncert se može pratiti na youtube kanalu Morgenland Festivala 

Morgenland Festival u Osnabriku ove godine posvećen je muzičkim umetnicima Balkana, a zbog pandemije organizator je omogućio da se svi koncerti održe preko interneta, na onlajn platformi Festivala.

Fotografija sa snimanja muzičkog filma Divne LJubojević i Meloda, foto: Ivan Grujić

DIVNA I MELÓDI želeli su da koncert koji pripremaju za onlajn izdanje bude i nešto više od običnog „striminga“, te su prethodnih dana snimili muzički film, koji predstavlja deo repertoara hora, ali ujedno publici širom sveta približava i jedan beogradski biser – manastir Vavedenje Presvete Bogorodice.

U mističnom ambijentu manastirske crkve, uz kadrove koji nam dočaravaju lepotu tek obnovljenog freskopisa Vavedenja, koncert pod nazivom  Neka vaskrsne Bog biće lepo iznenađenje i za publiku koja prati rad ovog hora.

Fotografija sa snimanja muzičkog filma Divne LJubojević i Meloda, foto: Ivan Grujić

Morgenland festival održaće se od 18. do 27. juna 2020. godine, a koncertni film Divne Ljubojević i Melóda biće emitovan 20. juna 2020. godine u 19 časova ( po srednjeevropskom vremenu). 

Link na kome možete da pratite festival je https://www.youtube.com/user/morgenlandfestival

Podelite ovaj tekst

DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.