Vasil Hadžimanov Trio nastupio u Parobrodu

Vasil Hadžimanov, foto  Parobrod

Vasil Hadžimanov, foto UK Parobrod

Nastupom Vasila Hadžimanova u okviru “Vasil Hadžimanov Tria”u Ustanovi kulture Starog grada ,,Parobrod“, zvanično je otvoren serijal eksluzivnih kreativnih “Amstel unplugged” nastupa poznatih muzičnih sastava. U prepunoj sali Parobroda publika je uživala u kvalitetnom zvuku benda Vasila Hadžimanova koji su ovom prilikom izveli materijal sa diska koji je 2011. izdat za Skopje Jazz festival record Label  pod nazivom “El Raval”. 

Partneri u projektu “Amstel unplugged”, UK Parobrod i kompanija Amstel, udružili su se u  realizaciji ove kreativne ideje, kako bi svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka pružili nezaboravan provod, ali i doživljaj novih mogućnosti izražavanja.

Vasil Hadžimanov Trio, foto UK Parobrod

Vasil Hadžimanov Trio, foto UK Parobrod

Novi koncept “Amstel unplugged” koncerata, koji će se u Parobrodu održavati u kontinuitetu sve do maja 2014. godine, poseban akcenat stavlja na umetničku stranu muzike i na njenu ekspresiju. Nakon prvog nastupa benda “Vasil Hadžimanov Trio”, u UK Parobrod sledeći nastupa sastav Hornsman Coyote & Soulcraft, u subotu, 7. decembra 2013. godine, sa početkom u 20.30 sati.

„Zadovoljstvo nam je što je publika prepoznala vrednost našeg projekta,  i okupila se u velikom broju na nastupu benda “Vasil Hadžimanov Trio”. Verujem da će svaki sledeći unplugged koncert biti podjednako dobro posećen, jer predstavlja pravu priliku da publika uživa u dobrom i kvalitetnom zvuku”, rekla je Milena Rajković, direktorka UK Parobrod.

Parobrod je tokom protekle tri godine organizovao čak četiri potpuno različita muzička programa, klasičnu scenu, World Music, DasBoot jazz scenu i ediciju Rock’n’Dorćoll, sa preko 80 koncerata. UK Starog grada osnovana je u martu 2010. godine i zahvaljujući entuzijazmu zaposlenih, ali i podršci opštine Stari grad, realizovala je više od 500 različitih programa. 

Podelite ovaj tekst

DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.