Pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela avantartmagazin.com sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišcenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem sajta Avantartmagazin.com ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišcenja, te da su ih razumeli u celosti.
Ni jedan deo avantartmagazin.com sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Avantartmagazin.com posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja ovog sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje Avantartmagazin.com sajta ukoliko ne krše pravila korišcenja.
Avantartmagazin.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova koji vode na spoljne stranice.
Avantartmagazin.com sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje Avantartmagazin.com sajta koristite na vlastitu odgovornost i Avantartmagazin.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
Pristup Avantartmagazin.com sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Avantartmagazin.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod).
Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava Avantartmagazin.com sajta i podložno je tužbi.
Ukoliko smatrate da je Avantartmagazin.com povredio Vaša autorska prava, pozivamo Vas da nas kontaktirate u najkraćem roku, dokažete vlasništvo nad sadržajem i sporni sadržaji biće uklonjeni odmah ili obeleženi na način na koji vlasnik sadržaja zahteva.
Linkovi na spoljne stranice

Avantartmagazin.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.
Avantartmagazin.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

Avantartmagazin.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.
Avantartmagazin.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
Avantartmagazin.com može da, u skladu sa zakonom, prikuplja određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke Avantartmagazin.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj nacin poboljšao sajt i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje.
Avantartmagazin.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.
Avantartmagazin.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila Avantartmagazin.com sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Slanje fotografija

Web sajt Avantartmagazin.com omogućava svojim posetiocima da pošalju tekstove i  fotografije.
Autori čije fotografije budu objavljene biće potpisani onako kako su poslali u formi za slanje ali neće biti obavešteni o postavljanju njihovih fotografija.
Zbog nemogućnosti provere autentičnosti autora fotografije, Avantartmagazin.com ne može da odgovara za verodostojnost autora fotografije kao ni zbog eventualnog bilo kakvog kršenja autorskih prava na fotografije. Sva odgovornost za fotografije pripada isključivo autorima fotografije ili onima koji su je poslali. Mi fotografije postavljamo sa dobrom namerom i sa pretpostavkom da su oni koji fotografije šalju i stvarni autori.
U slučaju da primetite fotografiju za koju znate da je zaštićena autorskim pravom ili da je autor fotografije pogrešno potpisan, molimo vas da nam se javite na adresu urednik@avantartmagazin.com kako bismo preduzeli neophodne korake u ispravljanju greške.
Avantartmagazin.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama Avantartmagazin.com može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.
Korišćenjem bilo kog sadržaja na avantartmagazin.com  portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Odricanje od odgovornosti

Avant Art Magazin sajt (avantartmagazin.com) ne garantuje verodostojnost i tačnost iznetih podataka, niti snosi odgovornost za moguće greške ili nepotpunost u objavljenim informacijama. Avant Art Magazin sajt se ne može se smatrati odgovornim za zaključke, stavove, niti komentare iznete na njihovim stranicama. Objavljeni sadržaji mogu biti izmenjeni bez prethodne najave i napomene. Avantartmagazin.com ne snosi odgovornost za sadržaj sajtova na koje linkuje svoje stranice, niti za sadržaj sajtova koji linkuju na avantartmagazin.com.